.
 
INSTRUKTØR
.

MANUSKRIPT

.

GENRE
Michael Daniel Mortensen
.
Mikkel Ulriksen
.
Adventure / Komedie
   RESUMÉ
Frank og Illusionisten kolliderer endnu en gang, men denne gang får Frank en lille bid af Illusionistens kræfter, så at sige, og med den lille bid, angriber Frank, Illusionisten, så hårdt og så godt han nu kan.
.

     Sprog: Dansk   -   Produktionsår: 2008   -   Format: 4/3 (standart)    

 
 

Roller

 
Mikkel Ulriksen Illusionisten / Ur (stemme) / Manuskriptforfatter
..
Michael Daniel Mortensen Frank Knowlton Kawa
 
       Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Kamera    
   Mikkel Ulriksen
 Michael Daniel Mortensen

.
 
.
       Visuelle Effekter    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
         Musik  
     Michael Jackson
.
 Hummie Mann
.
 KMFDM
.
Smooth Criminal
.
Stick Fight With Little John
.
Mortal Kombat Theme
.
 
. . .
   

 

GUF

 
.
Da sidste scene, før rulleteksterne, blev filmet, var uret forsvundet/blevet væk, så i stedet blev der lavet et look-a-like ur, ud af karton, som så er det man ser i alle klippene (de close-ups der er i den scene af uret, blev filmet da uret var blevet fundet igen, men alt andet blev altså filmet med look-a-like uret)

Der blev filmet ved runddelen (som du ser i filmen og som du så i første film) to gange/dage. Første gang kom der nogle små drenge hen og spurgte bl.a. Mikkel, om han ikke var lidt for gammel til at klæde sig ud som en superhelt!!! HAHA. og anden gang kom der studenter kørende forbi i deres hestevogne rigtig mange gange, samt en af Michaels klassekammerater stoppet op i sin bil, og spurgte hvad vi havde gang i! Så det har været nogle hyggelige optagelser derude.

Farvestyrken er gennem hele filmen sat ekstra meget op (som man specielt kan se i skoven), for at kompensere for de mindre gode farve i Jagten (1), pga. den blev filmet på en dårlig årstid.
.